Over deze woning

Residentiële woningen vol licht met ruime interieurs, unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.


Een afgesloten wooncomplex met avantgardistische architectuur, met vrijstaande woningen, ieder met een exclusief ontwerp dat hen in een unieke woning verandert.


De woningen onderscheiden zich door hun natuurlijke lichtinval en grote ruimtes, in uitvoeringen van 3 of 4 slaapkamers, 3 of 4 badkamers, open keuken, woon- en eetkamers van verschillende formaten, terras met zwembad, barbecue, garage en lift.


Altea heeft een directe toetreding naar de autopista, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middelandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:Caretara 71
Altea
Vraagprijs:€ 646.600
Type:Villa
Bebouwde opp.:339 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:4
WC:4
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Parking:Ja

Comfort

Zwembad:Ja
Altea Caretara 71

€ 646 600


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Altea Caretara 71

€ 646 600

Altea Caretara 71

€ 646 600

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: