Over deze woning


******* SPAANSE FINCA OP 20.000 M2 ******

Als je er ooit van hebt gedroomd om de mediterrane levensstijl te leven, omringd door het majestueuze platteland en je eigen stukje paradijs te bezitten, dan is deze woning iets voor jou. Met bijna 20.000 m2 landbouwgrond die meer dan 100 sinaasappelbomen, 65 amandelbomen en olijfbomen produceert.
Allemaal bewaterd door een volledig functionerende waterbron die al het land en de Finca voedt. Terwijl u langs de lange oprit en door de automatische traditionele houten poorten naar de parkeerplaats aan de voorkant en de tuin rijdt. Hier hebben we een nieuw modern zwembad en een terras.
Een warme en koude douche en een grote opslagruimte.

De eigenschap is een typische finca met een prachtige Naya aan de voorkant van het pand die schaduw biedt tegen de zon op het zuiden. Er is ook een bijvoeglijk naamwoord voor de barbecueplek met nog een eethoek onder een grote Johannesbroodboom.

Bij het betreden van het pand is er een mooie eetkamer die zich naast de volledig ingerichte keuken bevindt. De lounge is een gezellige ruimte met natuurlijk vuur. Uit de woonkamer is de hoofdslaapkamer met een grote en-suite badkamer met douche en kleedkamer. Er zijn ook dubbele deuren die toegang geven tot het achterterras. Op hetzelfde niveau is er een bibliotheek / studeerkamer samen met een doucheruimte voor gasten. Op weg naar de tweede verdieping zijn er twee gastenkamers. Dit is echt een prachtige finca die volledig is gerenoveerd tot een hoge standaard. Voordelen Dubbele beglazing Waterput Netstroom Eigen put Carport Privacy 19.500m2 grond op het zuiden Volledig gerenoveerd open haard Internet

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:Carratera 1
BENISSA
Referentie:M/05050
Vraagprijs:€ 475.000
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:19.500 m²
Bewoonbare opp.:174 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja
BENISSA Carratera 1

€ 475 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
BENISSA Carratera 1

€ 475 000

BENISSA Carratera 1

€ 475 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: