Over deze woning

Deze residentie bestaat uit appartementen en villa's met uitzicht op zee, en is gelegen bij Gandia, aan het noorden van de Costa Blanca. De elementen ruimte, zee, bergen en natuurpark zijn gecombineerd in het architectonisch ontwerp, waardoor een unieke omgeving is gecreëerd.
Dit nieuwbouwproject heeft 3 grote gemeenschappelijke zwembaden en ontspanningsruimtes in de tuin. Alle zwembaden hebben binnenverlichting die van kleur verandert: het tropische zwembad heeft waterstralen en hydromassage, een waterval en is natuurlijk allemaal omgeven door een tuin. Ook is er een sportterrein uitgerust met een padel baan, een clubhuis, speeltuinen, en een fitnessruimte uitgerust met de meest innovatieve machines.
De appartementen zijn zo ontworpen dat alle hoofdkamers maximale natuurlijke verlichting hebben. De woningen hebben 1, 2, of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. De woon-/eetkamer staat in verbinding met de open keuken, en heeft glazen schuifpuien die je toegang bieden tot het ruime terras.
Gandia is een verborgen schat en ligt op maar 70 km van de prachtige stad Valencia. Het is een van de grotere steden aan de kust en sterk Spaans gereoriënteerd. Gandia is zeer bekend om zijn paella’s, fideua en visschotels. De feesten en festivals van Gandia zijn legendarisch net zoals de fallas die gehouden worden van 12 tot 19 maart. Op wandelafstand van dit project vindt men het pittoreske dorpje Xeresa del Monte.

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:. 1
Gandia
Referentie:M/06176
Vraagprijs:€ 166.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bewoonbare opp.:57 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:1
Badkamers:1
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:16 m²
Parking:Ja

Comfort

Lift:Ja
Zwembad:Ja
Gandia . 1

€ 166 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Gandia . 1

€ 166 000

Gandia . 1

€ 166 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: