Over deze woning

Op deze unieke locatie langs de Leie vlakbij de Broeltorens worden 19 luxe appartementen opgericht in een groene omgeving.

TUINAPPARTEMENT
Het appartement C011 gelegen op de eerste verdieping heeft een woonruimte van 1110,56m² en een zuidgericht terras van 9,29.
High end afwerking!
Inbegrepen tuinhuis.
Mogelijkheid aankoop carport/garages/autostaanplaatsen en bergingen.

Maak een afspraak voor alle verdere info en toelichtingen!


Een parel in Kortrijk!
Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, wordt langs de Damkaai ter hoogte van de winkel Meyhui het stijlvolle en inspirerende residentieel project het Meerlenhof verwezenlijkt.
Uniek gelegen!
Op deze uitzonderlijke locatie langs de Leie komen er 5 stadswoningen en 19 appartementen. Met respect voor het verleden en met een visie op een duurzame toekomst wordt er langs het water een unieke woonplaats gecreëerd met een weelderige tuin.
De woningen
In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met tuin en met zicht op het rijkelijk groen van het private binnengebied. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.
De appartementen
Langs de Leie en met zicht op de tuin bevinden zich de ‘Leie-appartementen’, hier situeren zich 13 exceptionele appartementen in een nieuw gebouw met een harmonieuze architectuur. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan materialen, textuur en kleur die ervoor zorgen dat het gebouw een tijdeloze elegantie heeft. In de tuin bevinden zich de ‘Park-appartementen’. Een bestaand gebouw wordt omgevormd tot een kleinschalige residentie met 6 appartementen met dezelfde kwalitatieve architectuur die een eenheid vormt met de andere gebouwen.
De Tuin
De tuin, die er sinds oudsher is en waarnaar verwezen werd als de meerlenhof, wordt in eer hersteld en wordt een oase van rust. Met hedendaagse accenten en invulling wordt het een verborgen parel, uniek voor wonen in een stad.
In het Meerlenhof zijn duurzaamheid en respect voor het milieu en de omgeving geen loze begrippen. Er wordt resoluut gekozen voor geothermie als bron om de woningen en appartementen te verwarmen en passief te koelen via vloerverwarming.
Bekijk de project site: https://meerlenhof.be/nlSectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Algemeen

Adres:Damkaai 13/C011
Kortrijk
Referentie:Meerlenhof-C011
Vraagprijs:€ 488.000
Type:Appartement
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Bouwlagen:3

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Terras:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Zwembad:Neen

Wettelijke gegevens

Stedenbouwkundige vergunning :Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen

Vergelijkbare panden

Aan de hand van je zoekprofiel vonden wij overige panden die je mogelijk ook kunnen interesseren:

Kortrijk Damkaai 13 C011

€ 488 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Kortrijk Damkaai 13 C011

€ 488 000

Kortrijk Damkaai 13 C011

€ 488 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: