Over dit nieuwbouwproject


Het project “De Hovenier” is gelegen in Kuurne, een dichtbebouwde gemeente maar met toch heel wat groene parels op haar grondgebied o.a. Heulebeekdomein, Vlaspark, Groene long… De gemeente Kuurne heeft geen deelgemeenten maar wel een aantal woonkernen zoals Sint-Michiel, Sint-Pieter, Sint-Katrien.

Het centrum van Kuurne leunt aan bij de Leie. Met de Kuurnse jachthaven biedt de gemeente ook mogelijkheden voor watersporttoerisme.

De rust aan de rand van de stad, met alle faciliteiten heel dichtbij, vlot bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Het project biedt onderdak aan 18 volwaardige woonappartementen opgetrokken in een hedendaagse moderne architectuur, opgebouwd uit twee woonkernen met telkens 7 appartementen en twee penthouses. Deze hebben een totale oppervlakte van 72 tot 109 m² en beschikken over een, twee of drie slaapkamers. Alle appartementen hebben grote ramen voor maximale lichtinval. De doorzon-penthouses op de bovenste verdiepingen genieten volop van zon- en daglicht.

De zongerichte appartementen beschikken allemaal over een wijds uitzicht op de aangelegde tuin. De vier doorzon-penthouses op de bovenste verdiepingen bieden een schitterend zicht op de groene tuin. Voorts beschikt elk appartement over een makkelijk toegankelijk groot leef(privé)terras met glazen balustrades. Je geniet er maximale privacy dankzij de optimale inplanting.

Het gebouw gaat mooi op in de groene omgeving.

De volledige site zal heraangelegd worden waarbij het groene karakter centraal komt te staan. De twee waardevolle bomen op het terrein blijven behouden.

De trappengaanderij tussen de twee woonkernen geeft toegang tot de gemene delen met lift en trapzaal naar elk verdiep, en dit per woonkern.

De ruime ondergrondse parkeerkelder biedt plaats aan 20 gesloten garageboxen (waarvan vier mindervalidenplaatsen) en 7 parkeerplaatsen met bijhorende gesloten fietsenstallingen. Tenslotte zijn er ook nog 6 buitenstaanplaatsen voorzien voor bezoekers.

Aan de linkerzijde loopt een nieuw aan te leggen doorgang (autovrij), enkel voor fietsers en voetgangers, die de Vruchtendreef met de Hulstsestraat zal verbinden en de centraal op het terrein ingeplante appartementen ontsluit.

We mogen gerust stellen dat het project “De Hovenier” om verschillende redenen uw aandacht verdient : de inrichting is doordacht, de aanblik fris en het wooncomfort onovertroffen. Een unieke ligging in het groen!
Een groene rustige site in Kuurne op wandelafstand van het centrum.


Oog voor détail en gebruik van kwalitatieve duurzame materialen.

Neem contact op

Maak afspraak Plan je bezoek
Wilfried Hagers

Algemeen

Residentie: De Hovenier II
Referentie: dehovenierII
Adres: Hulstsestraat 29 31 Kuurne
Units: 18
Minimum woonoppervlakte: 72 m²
Maximum woonoppervlakte: 109 m²

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Opties

Kuurne Hulstsestraat 29 31

Prijs vanaf € 249 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Kuurne Hulstsestraat 29 31

Prijs vanaf € 249 000

Kuurne Hulstsestraat 29 31

Prijs vanaf € 249 000