Over deze woning

Prachtige luxe appartementen aan het strand van Lasal in Torrevieja
Deze nieuwe ontwikkeling aan de kust biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee en omvat de vuurtoren van Cabo de Palos, de bergen van Cartagena en la Manga del Mar Menor. Uitgebreide glazen ramen maximaliseren het gevoel van leven in het landschap en zweven boven de zee. Binnenruimtes die zijn ontworpen om te profiteren van het prachtige uitzicht op zee dat vanuit elke woonkamer kan worden genoten.

Deze exclusieve ontwikkeling beschikt over 20 appartementen. Elk appartement bestaat uit 3 of 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer, open keuken en een balkon. Twee van deze penthouses bieden een terras van 60 m2. Bovendien hebben deze twee penthouses directe toegang tot een privésolarium. Een daarvan is 120 m2 en de andere is 178 m2.

Het gebouw biedt directe toegang tot de boulevard die twee van de meest populaire stranden van Torrevieja, Playa del Cura en Playa de los Locos, verbindt. Deze ontwikkeling centraal gelegen hebben alle voorzieningen, verzorging, etc op loopafstand. Torrevieja heeft veel te bieden met zijn prachtige jachthavens. Dichtbij vind je Eras de la sal waar de jaarlijkse Internationale Habaneras en polyfonie competitie wordt gehouden. Verder vindt u 8 golfbanen op een paar minuten rijden, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

M VASTGOED - HEULE
Stefanie Deceuninck

Algemeen

Adres:Caretara 51
Torrevieja
Referentie:M/05210
Vraagprijs:€ 472.000
Type:Appartement
Bebouwde opp.:183 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken
Balkon:22 m²
Parking:Ja

Comfort

Lift:Ja
Zwembad:Ja
Torrevieja Caretara 51

€ 472 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Torrevieja Caretara 51

€ 472 000

Torrevieja Caretara 51

€ 472 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: