Over deze woning

SLECHTS NOG ENKELE UNITS BESCHIKBAAR !!!Het nieuwbouw project Laguna Beach in Punta Prima, Torrevieja beschikt over 64 appartementen en 24 vrijstaande villa's.

De appartementen hebben 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Ze hebben ofwel 2 ruime terrassen ofwel 1 ruim terras en een tuin waar u van de rust kan genieten.

De villa's hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers, een dakterras, een garage /kelder voor twee auto's, een tuin en een privaat zwembad.

In dit complex kan u genieten van een groot zwembad, tuin, solarium of relax gebied. Maak uw droom waar in dit prachtige resort dicht bij Torrevieja. U kunt ook een siësta houden in de aangrenzende groene zone. Uw fietsen of auto kan u kwijt in de enorme ondergrondse garage. Daarbovenop is er ook nog een extra bergruimte inbegrepen. De uitstekende gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met een groot zwembad, Beach tuin met palmbomen. Hier vindt u ligstoelen waar u kan zonnebaden terwijl u tot rust komt.

De Chill-Out gebieden met banken zijn de ideale plek om te genieten van een drankje met je dierbaren, naast het zwembad. Uw kinderen kunnen spelen in een grote Speeltuin, veilig binnen een omheind gebied.

Het ligt op een rustige locatie, omringd door natuurlijke schoonheid. Naast de residentie ligt het natuurpark van de meren van Torrevieja. Dit beschermde natuurgebied is ideaal voor het sporten, wandelen met kinderen en huisdieren. De nabijgelegen stranden zijn die van de schipbreukelingen, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig en Punta Prima...

We hebben dit project bezocht en is een zaligheid om er te zijn ! Bel ons voor meer info of een bezoek ter plaatse !

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:LAGUNA BEACH 1
TORREVIEJA
Referentie:M/05366
Vraagprijs:€ 199.900
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Bewoonbare opp.:146 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Parking:1

Vergelijkbare panden

Aan de hand van je zoekprofiel vonden wij overige panden die je mogelijk ook kunnen interesseren:

TORREVIEJA LAGUNA BEACH 1

€ 199 900


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
TORREVIEJA LAGUNA BEACH 1

€ 199 900

TORREVIEJA LAGUNA BEACH 1

€ 199 900

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: