Over deze woning

COSTA BLANCA NOORD, VILLAJOYOSA
OMSCHRIJVING:
Dit is je paradijs aan de Middellandse Zee! Het is een heerlijk rustig, vredige plek tussen de steden Villajoyosa en Benidorm in. De palmbomen aan het strand geven je het idyllische, tropische scenario samen met het kristalheldere water.
Deze moderne, lichte appartementen schitteren aan de kustlijn bij Villajoyosa en hebben een spectaculair zicht op zee. De appartementen zijn gelijkvloers en hebben allemaal een terras. Ze beschikken over 1 tot 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, airconditioning, en volledig ingerichte keuken en badkamer. De woningen op de begane grond hebben ook een eigen tuin.
Deze nieuwbouwresidentie heeft een prachtig gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuin, spa, outdoor fitness, en een park voor kinderen om te spelen. Daarnaast is het complex beveiligd met camerabeveiliging. Bij de parkeergarage is er ook de optie om elektrische voertuigen op te laden.
Het gebied biedt ook mogelijkheden om te wandelen en om te tennissen. Villajoyosa ligt slechts op 2 kilometer afstand en is een mooie, mediterrane stad met veel charme. Het staat bekend om zijn gekleurde huizen bij het strand en zijn traditionele, lokale feesten. Ook zijn er veel eetgelegenheden waar je heerlijk kan eten en zijn er voldoende supermarkten in de buurt.
Benidorm is een moderne stad op 4 kilometer afstand. Het is een enorme trekpleister voor de internationale toerist. Het biedt tal van faciliteiten: pretparken, watersport, golf, gastronomie maar ook ziekenhuizen en scholen. Er is ook een goede tramverbinding tussen de kustplaatsen waardoor je de Costa Blanca noordkust makkelijk kan verkennen.

M VASTGOED - HEULE
Jeany Anthoons

Algemeen

Adres:Carraterra 110
Villajoyosa
Referentie:M/06112
Vraagprijs:€ 351.000
Type:Appartement
Bewoonbare opp.:77 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Berging:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Zwembad:Ja - Gemeenschappelijk
Villajoyosa Carraterra 110

€ 351 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Villajoyosa Carraterra 110

€ 351 000

Villajoyosa Carraterra 110

€ 351 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: