Over deze woning

Luxe appartementen met ongelooflijk uitzicht op zee in de Sierra Cortina van Finestrat! Exclusieve ontwikkeling dicht bij zandstranden en alle voorzieningen: 2 golfbanen, tennisbanen, pretparken, winkelcentrum, toegang tot de snelweg en nog veel meer, - alles wat nodig is om te genieten van een kwaliteitsleven en de prachtige mediterrane natuur.

Dit unieke wooncomplex beschikt over verschillende zwembaden, waarvan een verwarmd binnen, een jacuzzi, een loungeruimte, een fitnesscentrum, sportvelden, paddlebanen en een speeltuin. Hoogwaardige materialen, modern design, slimme indeling van de ruimte en een prachtig uitzicht op zee van de turkooisblauwe Middellandse Zee!

Het gebouw biedt verschillende typen appartementen: standaard 2-slaapkamer / 2-badkamer; duplex type penthouses met 2 of 3 slaapkamers, 3 badkamers en een studio boven; en duplex appartementen met 2 of 3 slaapkamers met een eigen tuin en twee aparte ingangen. Bijna alle appartementen bieden een prachtig uitzicht op zee over de baai en de skyline van Benidorm. Ze hebben allemaal een open woonkamer met eethoek en een moderne volledig uitgeruste keuken, met toegang tot een groot terras of een tuin. Elk appartement wordt verkocht met een parkeerplaats en een berging in de ondergrondse garage. De prijsklasse varieert afhankelijk van de vloer en het type, van 290.000€ tot 540.000€; twee onafhankelijke villa's met privézwembad zijn beschikbaar in hetzelfde complex voor 650.000 € elk.

Wacht niet, bel ons nu de appartementen nog beschikbaar zijn!

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:Carrer De Finestrat 500
Benidorm
Referentie:M/06405
Vraagprijs:€ 350.000
Type:Appartement
Bebouwde opp.:133 m²
Bewoonbare opp.:107 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Douchekamer:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Zwembad:Ja
Benidorm Carrer De Finestrat 500

€ 350 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Benidorm Carrer De Finestrat 500

€ 350 000

Benidorm Carrer De Finestrat 500

€ 350 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: