M VASTGOED - HEULE

Begeleiding op maat voor de aankoop van Spaans vastgoed

M Casa is uw partner voor aan en verkoop in Spanje. Onze Belgische partners ter plaatse hebben een uitstekende kennis van het marktaanbod en beschikken tevens over een certificaat als makelaar behaald in Spanje. We ondersteunen potentiële kopers en verkopers tijdens het hele proces en bieden ook een uitstekende after-sales service. Droom je van een tweede huis aan de Costa Blanca? Bent u op zoek naar een appartement, een finca, een villa met zeezicht,…? Contacteer ons voor meer info
M VASTGOED - HEULE
Hoe begin je eraan?
Hoe verloopt de procedure in Spanje?
Is het allemaal legaal en veilig?


M Casa neemt deze taken van u over. Je droom moet een droom blijven en geen nachtmerrie. U kunt natuurlijk zelf zoeken, maar u zult al snel merken dat dit een eindeloze zoektocht wordt. Heeft u bijvoorbeeld een huis op een website of bij een makelaar gezien? De foto’s zien er mooi uit, maar… wat zijn eventuele obstakels? Voordat u naar Spanje afreist zullen wij dit voor u bekijken, ook als deze woning bij een andere makelaar te koop staat.

De weg naar uw Spaanse droom in 4 stappen

Stap 1: Ontdek de eigendom die bij u past

Wat valt binnen jouw budget? Verkies je een appartement of toch liever een woning? Wil je een precies aantal slaapkamers, een zwembad, nabijheid van de zee of een meer landinwaartse locatie. Wordt dit jouw vaste woning of eerder een vakantieverblijf? Dient je woning in België nog verkocht te worden? Wij kunnen je uiteraard ook helpen bij de verkoop. Wij helpen je bepalen wat voor jou belangrijk is zodat we relevante voorstellen kunnen doen. Kom dus zeker langs op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek dan brengen we je meteen op de hoogte van het gehele aankoopproces.
Stap 2: M Casa - belevingsreis, VAMOS!

Nadat we samen hebben bepaald wat u zoekt, plannen wij graag met u een M Casa reis naar Spanje. Ter plaatse gaan we samen met onze lokale experten langs bij de uitgekozen eigendommen en uiteraard de omgeving. Op die manier krijgt u een realistisch beeld van de panden, de prijzen en of u het thuisgevoel krijgt dat u zoekt.
Stap 3: Een droomhuis gevonden? Afspraak over de prijs?

Samen met onze vaste advocaat begeleiden wij u zonder zorgen en in alle vertrouwen verder door alle juridische stappen van de aankoop. Hij doorzoekt uw dossier en zorgt ervoor dat u veilig aankopen kunt doen in Spanje. De functie van notaris in Spanje beperkt zich immers enkel tot het registreren van de akten, dus gedegen begeleiding vooraf is noodzakelijk. Op de dag van de akte zijn wij aanwezig op het kantoor van de notaris, wij staan u bij voor, tijdens en na de aankoop.
Stap 4: Gekocht! Wat nu?

Wij staan garant voor een unieke after sales service. Geen zorgen, wij regelen alles voor u (werf opvolging, documenten, aansluiting nutsvoorzieningen, uitkiezen en plaatsen van meubels en installaties, verhuis en transport, onderhoud, enz). Voor elk verzoek kan u altijd bij ons terecht, zowel in België als in Spanje. Zo kan u focussen op genieten. Onze partner in Spanje is steeds ter plaatse beschikbaar zelfs op zondag!
Het is onze taak om u de juiste eigendommen aan te bieden. Daarom hebben wij alvast onze persoonlijke selectie gemaakt.

Renaat Demuynck
Renaat Demuynck
M Casa adviseur

renaat@mvastgoed.be

0475 46 25 94
Wij helpen u graag verder

 

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
** Vul ofwel je telefoonnummer in ofwel je GSM-nummer.
M VASTGOED - HEULE

Een aankoop in Spanje, wat is er anders dan in België?

Lees hier waar je best rekening mee houdt met een aankoop in Spanje.