M VASTGOED - HEULE

Begeleiding op maat voor de aan & verkoop van onroerend goed in Spanje.

M Casa is jouw partner voor aan en verkoop in Spanje. Onze partners ter plaatse hebben een uitstekende kennis van het marktaanbod en beschikken tevens over een certificaat als makelaar behaald in Spanje. We ondersteunen potentiële kopers en verkopers tijdens het hele proces en bieden ook een uitstekende after-sales service. Droom je van een tweede huis aan de Costa Blanca?
Ben je op zoek naar een appartement, een finca, een villa met zeezicht,…?
Contacteer ons voor meer info

Ben je op zoek naar een woning in Spanje?

Hoe begin je eraan?
Hoe verloopt de procedure in Spanje?
Is het allemaal legaal en veilig?

Maak je geen zorgen.

M Casa neemt deze taken van je over. Je droom moet een droom blijven en geen nachtmerrie.
Je kan natuurlijk zelf zoeken, maar je zal al snel merken dat dit een eindeloze zoektocht wordt. Heb je bijvoorbeeld een huis op een website of bij een makelaar gezien?
De foto’s zien er mooi uit, maar... wat zijn eventuele obstakels? Voordat je naar Spanje afreist zullen wij dit voor jou bekijken, ook als deze woning bij een andere makelaar te koop staat.
M VASTGOED - HEULE

Het is onze taak om je de juiste eigendommen aan te bieden.

Je laat ons jouw wensen weten, je budget en wat voor jou erg belangrijk is, zoals de ligging ten opzichte van winkels of luchthaven. Wij kijken wat er voor jou op de markt is en brengen je in contact met de eigenaren of de verkopende partij. Zo wordt jouw korte tijd in Spanje optimaal benut, worden alle afspraken door ons vastgelegd en verwachten de verkopers ons.

Een droomhuis gevonden? Afspraak over de prijs?

Dan begeleiden wij je verder naar een onafhankelijke advocaat, die niet voor een makelaarskantoor werkt, maar voor jou, als koper, werkt. Hij doorzoekt jouw dossier en zorgt ervoor dat je veilig aankopen kunt doen in Spanje. De functie van notaris in Spanje beperkt zich tot het registreren van de akten, dus gedegen begeleiding vooraf is noodzakelijk. Op de dag van de akte zijn wij aanwezig op het kantoor van de notaris, wij staan je bij voor, tijdens en na de aankoop.

Bekijk ons aanbod in Spanje