We benaderen potentiële kopers van je woning en laten hen zien wat jouw huis in zijn mars heeft. We werken voor hen een volledig renovatieplan uit met budget en timing. Jij als verkoper hoeft nergens wakker van te liggen.

Jouw woning wordt vlot verkocht in de staat waarin ze zich bevindt.
Ook de koper is vrij van kopzorgen. Hij kent vooraf het totale kostenplaatje en kan al zijn aandacht richten op het mooie eindresultaat.

Ook voor wie gewoon wil renoveren zonder te kopen / verkopen biedt M renovatie de gepaste services: vraag nu je offerte aan.

Jouw te renoveren woning verkocht in slechts 3 stappen:

Alle voordelen nog eens op een rijtje

Verkoper

  • Je woning sneller verkocht dan het marktgemiddelde.
  • Het huis is perfect verkoopbaar in de staat waarin het zich bevindt.
  • Geen extra kosten voor de verkoper, de koper draagt het renovatiebudget.

Koper

  • De koper kent vooraf het exacte kostenplaatje: aankoop woning + renovatie.
  • Een bezoek aan één van onze referenties laat de mogelijkheden zien.
  • De renovatie verloopt vlot en professioneel, gecoördineerd door onze m.renovatiecoach.
Een geslaagd renovatieproject van M Vastgoed

Renoveren zonder te kopen / verkopen? Doe beroep op onze vertrouwde partners.

De ergernis om oudere panden die te lang onverkocht bleven, leidde tot de oprichting van m.renovatie, een uniek concept waarbij oudere en/of vervallen woningen te koop worden aangeboden samen met een renovatie traject. Doorheen de jaren bouwden wij hierdoor heel wat vertrouwde renovatie-partners op. Vraag hier offerte voor je losstaande renovatie:

Wil je graag eens langsgaan in een referentiewoning? Wil je meer info over hoe alles in zijn werk gaat?

Maak een afspraak
Meer over verkopen

Verkoop je instapklare woning in sneltempo aan de juiste prijs.

Ons m.preview concept is op basis van een vastgelegd bezoekmoment waar de kopers met voorafgaande afspraak via een vast tijdstip de woning kunnen bezichtigen.

Tijdens het bezoekmoment kunnen kopers een bod uitbrengen rekening houdend met de richtprijs. Op het einde van het bezoekmoment worden de eigenaars op de hoogte gebracht van de biedingen. De verkoop wordt op dezelfde dag toegewezen aan de hoogste en beste bieder!

Hoe gaat het in zijn werk?

Van je woning een succes maken, dat mag je verwachten van m preview.

Dat doen we door het zorgvuldig filteren van de juiste kandidaat-kopers en zorgen we voor rendabele leads, met een persoonlijke aanpak. Door intensief klantencontact en een enorm netwerk ontvangt elk pand tussen de 10 à 25 bezoeken. Hierdoor wordt 92% van de panden verkocht nabij de gewenste richtprijs, op de dag zelf.

Numbers don't lie.

0 76
Instapklare woningen Verkocht via m preview
0 10
Gemiddeld aantal bezoekers per bezoekdag
0 92
Van de woningen verkocht in één dag

Kom binnenkort langs

Het mpreview reglement kan je hier terugvinden.
Er valt nog zoveel te vertellen…

Wat denk je, misschien moeten we maar eens afspreken?

Maak een afspraak
Meer over verkopen
M VASTGOED - HEULE

Begeleiding op maat voor de aan & verkoop van onroerend goed in Spanje.

M Casa is jouw partner voor aan en verkoop in Spanje. Onze partners ter plaatse hebben een uitstekende kennis van het marktaanbod en beschikken tevens over een certificaat als makelaar behaald in Spanje. We ondersteunen potentiële kopers en verkopers tijdens het hele proces en bieden ook een uitstekende after-sales service. Droom je van een tweede huis aan de Costa Blanca?
Ben je op zoek naar een appartement, een finca, een villa met zeezicht,…?
Contacteer ons voor meer info

Ben je op zoek naar een woning in Spanje?

Hoe begin je eraan?
Hoe verloopt de procedure in Spanje?
Is het allemaal legaal en veilig?

Maak je geen zorgen.

M Casa neemt deze taken van je over. Je droom moet een droom blijven en geen nachtmerrie.
Je kan natuurlijk zelf zoeken, maar je zal al snel merken dat dit een eindeloze zoektocht wordt. Heb je bijvoorbeeld een huis op een website of bij een makelaar gezien?
De foto’s zien er mooi uit, maar... wat zijn eventuele obstakels? Voordat je naar Spanje afreist zullen wij dit voor jou bekijken, ook als deze woning bij een andere makelaar te koop staat.
M VASTGOED - HEULE

Het is onze taak om je de juiste eigendommen aan te bieden.

Je laat ons jouw wensen weten, je budget en wat voor jou erg belangrijk is, zoals de ligging ten opzichte van winkels of luchthaven. Wij kijken wat er voor jou op de markt is en brengen je in contact met de eigenaren of de verkopende partij. Zo wordt jouw korte tijd in Spanje optimaal benut, worden alle afspraken door ons vastgelegd en verwachten de verkopers ons.

Een droomhuis gevonden? Afspraak over de prijs?

Dan begeleiden wij je verder naar een onafhankelijke advocaat, die niet voor een makelaarskantoor werkt, maar voor jou, als koper, werkt. Hij doorzoekt jouw dossier en zorgt ervoor dat je veilig aankopen kunt doen in Spanje. De functie van notaris in Spanje beperkt zich tot het registreren van de akten, dus gedegen begeleiding vooraf is noodzakelijk. Op de dag van de akte zijn wij aanwezig op het kantoor van de notaris, wij staan je bij voor, tijdens en na de aankoop.

Bekijk ons aanbod in Spanje

M VASTGOED - HEULE
M VASTGOED - HEULE

Exclusieve panden vragen een persoonlijke aanpak.

Wij begeleiden je verkoop of aankoop van luxepanden, penthouses, exclusieve domeinen of ander klassevol vastgoed op bijzondere locaties. Wij noemen dit: vastgoed met het m.gold label.