Huis verkopen? Kevin Declercq, vastgoedadviseur bij M Vastgoed

Elke woning heeft zijn verhaal…

Wij komen graag persoonlijk langs voor een realistische schatting van je eigendom & een aangenaam gesprek. Deze schatting is volledig gratis & vrijblijvend. We geven je maar al te graag het advies dat je nodig hebt en helpen je op weg naar een vlotte en zorgeloze verkoop van uw huis.

Wat denk je, eens afspreken en uw huis verkopen?
Maak een afspraak

Ons netwerk, jouw bereik.

0 40000
Bezoekers per maand op onze M Vastgoed website
0 100000
Bereik per maand op onze social media kanalen
0 6752
Trouwe volgers op onze social media

Hoe gaat een huis verkopen nu juist in zijn werk?

Onze troeven, jouw gemak.

Persoonlijke opvolging

Persoonlijke opvolging

Bij ons staat het menselijk aspect centraal. Een huis verkopen met persoonlijke begeleiding van een vertrouwenspersoon, van begin tot eind. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen!
Gerichte strategie

Gerichte strategie

Uw huis verkopen, kopen, renoveren,… Voor ons alledaagse kost maar voor jou een nieuw hoofdstuk! Daarom zorgen wij voor een strategie op maat van jouw belangen en wensen.
In-house marketing

In-house marketing

Onze eigen professionele fotograaf, grafisch ontwerper en digital marketeer… Zij verzorgen een prachtige presentatie en een snelle lancering van een marketing campagne om uw huis te verkopen.
Full service = No stress

Full service = No stress

Onze service gaat van A tot Z. Renovatie nodig? Helpen verhuizen? Homestaging? Om jou zo weinig mogelijk stress te geven heeft M Vastgoed heel wat unieke services en partnerships uitgewerkt.
Transparantie

Transparantie in het huis verkopen proces

Onwetendheid is enorm stressvol. We combineren daarom onze eigen opvolging met jouw persoonlijke online klantenzone waar je altijd alles kan meevolgen. Zo ben je altijd op de hoogte!
Passie & ervaring

Passie & ervaring in het succesvol verkopen van woningen

Ons team van 9 personen combineert jeugdig enthousiasme met jarenlange ervaring. Wij delen één ding gemeen: een grote passie voor het verkopen van huizen. Vertrouw op ons team om jouw huis snel en efficiënt te verkopen!"
De verkoper en koper een goed gevoel bezorgen,
daar doen we het écht voor.

Next

Wat zeggen onze klanten? 856 succesvolle transacties

M VASTGOED - HEULE
M VASTGOED - HEULE

Verkoop je instapklare woning in sneltempo aan de juiste prijs.

Ons m preview concept is op basis van een vastgelegd bezoekmoment waar de kopers met voorafgaande afspraak via een vast tijdstip de woning kunnen bezichtigen. 95% van de panden worden via dit concept op de dag zelf verkocht nabij de gewenste richtprijs. Meer weten?
M VASTGOED - HEULE
M VASTGOED - HEULE

Is je woning aan een opfrissing toe? Wij helpen je sneller verkopen of begeleiden je met eender welke renovatie.

Jouw op te knappen woning verkocht in no time! Met dit uniek renovatie concept zorgt M Vastgoed voor een vlotte verkoop van jouw te renoveren woning. Jij hoeft nergens wakker van te liggen en de koper kent vooraf het totale kostenplaatje. Ook voor wie gewoon wil renoveren zonder te verkopen biedt m renovatie de gepaste services!

Wil je graag meer info over onze werkwijze?
Tijd voor een lekkere koffie en een leuke babbel…

Maak een afspraak