Welkom thuis.

Onze makelaar Julie met verkoopsbord van M Vastgoed

Iedere thuis
is uniek.

En elke woning heeft zijn verhaal...
Wij willen super graag dat van
jou horen! Meer info over verkopen
Gratis schatting

Laatst toegevoegd

Hallo! Wij zijn m vastgoed, een vastgoedteam met pit die 8 jaar geleden ontstaan is te Heule. We gaan voor een full service naar alles wat met een ‘thuis’ te maken heeft. Ja, dat klopt. We zijn niet zomaar een vastgoedkantoor. Wij staan je graag bij doorheen het volledige proces naar je vastgoeddroom. Voor alles op vlak van aan- & verkoop, verhuis, renovatie, zelf het stylen van je interieur, kan je bij ons terecht. En dat is nog niet alles, er is nog zoveel te vertellen…
Wat denk je, eens afspreken?
0 1182
Klanten een nieuwe thuis kunnen bezorgen
0 83
Van de woningen verkocht binnen de eerste maand
0 67
Renovaties begeleidt van start tot finish

Leuke cijfers, maar welke extra's maken ons echt bijzonder?

M vastgoed
M vastgoed

Is je woning aan een opfrissing toe? Wij helpen je sneller verkopen of begeleiden je met eender welke renovatie.

Uw op te knappen woning verkocht in no time! Met dit uniek renovatie concept zorgt m vastgoed voor een vlotte verkoop van uw te renoveren woning. Jij hoeft nergens wakker van te liggen en de koper kent vooraf het totale kostenplaatje. Ook voor wie gewoon wil renoveren zonder te kopen/ verkopen biedt M renovatie de gepaste services! Vraag nu je offerte aan.
M vastgoed
M vastgoed

Verkoop je instapklare woning in sneltempo aan de juiste prijs.

Ons m preview concept is op basis van een vastgelegd bezoekmoment waar de kopers met voorafgaande afspraak via een vast tijdstip de woning kunnen bezichtigen. 95% van de panden worden via dit concept op de dag zelf verkocht nabij de gewenste richtprijs. Nog niet overtuigd?
M vastgoed
M vastgoed

Al aan de Spaanse zon gedacht? Wij ook.

Droom je ervan een huis, villa of appartement aan te kopen in Spanje? Het team van m vastgoed begeleidt en adviseert je tijdens het gehele koopproces. Je Spaanse droom binnen handbereik! Bekijk ons buitenlands aanbod
M Gold
M VASTGOED - HEULE

Exclusieve panden vragen een persoonlijke aanpak.

wij begeleiden je verkoop of aankoop van luxepanden, penthouses, exclusieve domeinen of ander klassevol vastgoed op bijzondere locaties. Wij noemen dit: vastgoed met het m.gold label.

Partners

Om u volledig te kunnen ontlasten hebben wij doorheen de jaren heel wat vertrouwde partners verzameld. Extra services die kunnen passen in uw verhaal. Gaande van renovatie services, inrichting, verhuizen, beveiliging, energie & telecom, enz… Wij genieten van speciale tarieven waar u kan mee van profiteren. Wij geven steeds gratis extra info & offerte!

Bekijk hier de extra services die wij u kunnen bieden:
M vastgoed