Een schatting van je huis behoort tot de essentie van succes

Het bepalen van de juiste verkoopprijs is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Een te lage prijs trekt veel interesse, maar je laat mogelijk aanzienlijk geld liggen, variërend van €15.000 tot €75.000. Met de gratis schatting van Mvastgoed ontvang je een onderbouwd en realistische prijs van uw woning.

Aan de andere kant kan een te hoge prijs het aantal geïnteresseerden sterk verminderen en leiden tot gebrek aan biedingen. Als je uiteindelijk de prijs moet verlagen, kan dit het signaal afgeven dat de initiële vraagprijs onrealistisch was en dat je als verkoper geen schatting van je huis hebt gedaan. Dit geeft kandidaat-kopers de indruk dat er nog ruimte is voor verdere onderhandelingen, waardoor jij als verkoper mogelijk gedwongen wordt om nog eens onder de nieuwe vraagprijs te gaan. Met een gratis waardebepaling van je woning kan je dit soort situaties vermijden.

Ontvang nu een gratis schatting voor een realistische prijsinschatting van je woning of doe je schatting online.

Wat mag je verwachten van een schatting van je huis?

Ontvang een gedetailleerd schattingsverslag met een realistische prijs voor je woning, dankzij onze jarenlange ervaring in professionele schattingen van eigendommen. Geniet van een haarfijne foutmarge en krijg het nodige advies voor een vlotte en zorgeloze verkoop. Ontdek wat een gratis schatting voor jouw woning kan betekenen:
 
  • Een van onze vastgoedexperts komt bij je langs. Een schatting van een huis neemt doorgaans 2u in beslag.
  • Na deze afspraak komen we tot een realistisch inzicht met een haarfijne foutmarge door jaren ervaring in waardebepalingen van woningen.
  • We begeleiden je graag verder na de afronding van het gratis immo schattingsverslag.
Schatting aanvragen

"Ik heb mijn gratis schatting aangevraagd, wat nu?"

  1. Wij nemen contact met je op en prikken een datum vast voor een afspraak.
  2. Eén van onze vastgoedexperts komt bij je langs en noteert alle kenmerken van jouw eigendom voor een perfecte schatting.
  3. Wij verwerken alle parameters in een gestaafde waardebepaling, en doorlopen we het dossier met onze collega's op kantoor.
  4. Ontvang een gedetailleerd schattingsverslag met een realistische prijs voor je eigendom, het advies dat je nodig hebt en hulp op weg naar een vlotte en zorgeloze verkoop van je huis.
  5. Besluit geheel vrijblijvend of je je door ons verder laat begeleiden in het verkoopproces. Je betaalt geen kosten.
Gratis schatting aanvragen

Maak een online simulatie.

Heb je liever een snelle indicatie? 
In enkele minuten kan je online een schatting aanvragen via onze schatting simulatie. 
Je ontvangt meteen een kort verslag in uw mailbox.
Online simulatie

Wat zeggen onze klanten?

Trui Dendievel

Correcte, realistische schatting gekregen van Kevin. Na amper 10 dagen werd onze woning verkocht door Frank. Papieren werden vlot in orde gebracht, duidelijke en open communicatie. Heel tevreden, dankjewel!!!

Caroline Hoste

Huis verkocht in 5 dagen aan de vraagprijs dank zij een juiste schatting. Bedankt!

Bart C.

Zeer tevreden over de verkoop van mijn woning. Alles begon met een vlot en aangenaam contact met correcte waardebepaling van de woning. De duidelijke afspraken gaven met een goed voorgevoel en na 10 dagen kon de verkoop dan ook succesvol afgesloten worden.

Nadine Soigne

Mijn pand heb ik via M Vastgoed te koop gesteld en via hun medewerker Wilfried werd alles opgestart. Heel spontaan, professioneel, zonder veel tierlantijntjes recht voor de raap, waar het op staat; de waardebepaling. Cfr. de realiteit, flexibiliteit besproken tegenover potentiële kopers inzake aanvaardbaar bod. Wilfried werkt hierbij snel en correct en dit beviel me. Na enkele weken werd mijn pand succesvol verkocht. Bedankt Wilfried voor de samenwerking

Heb je nog vragen?
Misschien staat hier het antwoord.

Is deze schatting voor alle soorten eigendommen?

Jazeker! Wij voeren wekelijks schattingen uit voor voor alle soorten eigendommen: zowel te renoveren als instapklaar en luxe, maar ook nieuwbouw, huizen, appartementen, kantoren, winkelruimtes, gronden, studio’s, studentenkoten en alles ertussenin.

Waarom een schatting van M Vastgoed?

Met jaarlijks 400 transacties hebben wij alle ervaring in huis om jouw eigendom naar waarde te schatten. We helpen je bovendien vrijblijvend op weg. Je bent altijd vrij om je eigendom te verkopen zonder ons. Het is onze plicht als makelaars om iedereen in de eerste plaats te informeren en te adviseren waar nodig.

Hoe nauwkeurig is het resultaat?

Om de waarde van een eigendom te berekenen, worden meer dan 450 gegevensbronnen gebruikt. We houden rekening met alle aspecten: de buurt, de oppervlakte, het al dan niet aanwezig zijn van een tuin, de toegang tot snelwegen, de algemene staat, etc. Samen zorgt dit voor een haarfijne foutmarge. Uiteraard is ons resultaat pas helemaal correct als we persoonlijk de woning kunnen komen bezichtigen. Maak dus best een afspraak, zelfs al deed u eerst een online simulatie.

Ik heb nog steeds vragen…

Geef ons gerust een seintje op 
+32 56 19 01 00 of mail ons naar info@mvastgoed.be.
We helpen je graag verder.

Is een vrijblijvende waardebepaling van M Vastgoed echt gratis?

Ja, we geven je maar al te graag het advies dat je nodig hebt en helpen je op weg naar een vlotte en zorgeloze verkoop. Het is immers één van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Benieuwd om de marktwaarde van je woning te kennen?

Schatting aanvragen

Download ons gratis e-book
35 tips om je woning te verkopen aan de beste prijs.

Denk je eraan om binnenkort je woning te verkopen?

Ben je nog niet helemaal zeker of je dit zelf wil doen of via een makelaar? Onze vastgoedexperts verzamelden voor jou 35 belangrijke tips voor het beste resultaat! 
Download de 35 tips