Kopen
28 september 2021

Registratierechten voor aankoop huis of appartement halveren van 6 naar 3 procent

Wie in Vlaanderen een appartement of huis aankoopt om zelf in te gaan wonen, zal binnenkort nog maar 3 in plaats van 6 procent registratierechten op die aankoop moeten betalen. Een enorme stimulans voor jonge mensen die nu worstelen om van hun eigen inbreng de registratierechten te bekostigen.

14 september 2021

M Casa Event - Spaanse avond

Klaar voor je Spaanse droom?
Deze zomer de smaak te pakken gekregen en denk je er aan om Spaans vastgoed aan te kopen, maar weet je niet goed waar beginnen? Kom dan zeker eens langs op onze Spaanse avond: donderdag 7 oktober te Va et Vient - Kortrijk (Handboogstraat 20, 8500 Kortrijk)
We stellen u graag heel wat mooie projecten en woningen voor en antwoorden vrijblijvend op al uw vragen, samen met een Spaans aperitief en een lekkere tapas natuurlijk.
Schrijf je nu in.

Kopen
19 juli 2021

Spaanse droom na corona?

Spaans vastgoed aankopen was nog nooit zo interessant. Op dit moment zijn er nog nooit zoveel aankopen door Belgen geweest.

Kopen
16 februari 2021

Bezoeken terug mogelijk! Bekijk de richtlijnen.

Sinds 13 februari mogen wij u opnieuw begeleiden bij het bezoeken van een woning. We kunnen dus terug huisbezoeken of een bezoekdag organiseren.

Kopen
21 januari 2021

Investeren in vastgoed: een verstandige keuze!

Rekening houdend met de inflatie kunnen stellen we vast dat de waarde van onroerend goed de voorbije decennia ongeveer 3% steeg.

Verkopen
20 januari 2021

Nieuw: eigenaarslogin

Wie kies je uit voor de verkoop van je huis, een belangrijke beslissing toch? Jij als verkoper dient steeds 100% te kunnen vertrouwen op de makelaar.

Renoveren
19 januari 2021

Snel een woning gevonden en gerenoveerd naar mijn smaak en binnen mijn budget dankzij m.renovatie

Lisa Dejonghe deelt haar ervaring met m.renovatie.