Over deze woning

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van gemeenten met een grote toeristische attractie. Daar wacht Golf Suites La Sella op u.

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om te genieten van het licht en de Middellandse Zee, open keuken naar de woon-eetkamer die is uitgebreid met de veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek maken.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een huis, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen. Uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioningsysteem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een 27-holes golfbaan ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel in Marriott La Sella met spa, fitnessruimte, restaurants, een luxe voor de bevoorrechte enkeling.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO OF EEN BEZOEK !

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:. 1
Dénia
Referentie:M/06203
Vraagprijs:€ 465.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:192 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2

Comfort

Zwembad:Ja
Dénia . 1

€ 465 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Dénia . 1

€ 465 000

Dénia . 1

€ 465 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: