Over deze woning

Dit nieuwe luxe wooncomplex wordt gebouwd binnen de Puig Campana Golf, naast een mooi meer aan de golfbaan in Finestrat, omgeven door een natuurpark, tussen de bergen en de Middellandse Zee. Dit is een geweldige kans om te genieten van een van de beste locaties aan de Costa Blanca Noord en te wonen in een golf- en natuuromgeving, dicht bij alle voorzieningen en diensten.
Dit complex bestaat uit 32 woningen in bungalowstijl met grote terrassen en/of solariums. Elke woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één en-suite) en een open woon/eetkamer met geïntegreerde keuken.
De appartementen op de begane grond hebben een ruim terras van minimaal 40 m² dat uitkomt op de privétuin. De penthouses zijn duplexwoningen met een terras en een privésolarium van 82 m² op de bovenverdieping. Waar je kan genieten van een spectaculair uitzicht op de bergen en de skyline van Benidorm en de Middellandse Zee.
Er zijn uitstekende gemeenschappelijke faciliteiten zoals een zwembad en een heerlijke lounge.
De woningen worden voorzien van: ramen en schuifdeuren met dubbele beglazing, volledig ingerichte keuken en badkamers, inbouwkasten in de slaapkamers, pre-installeerde airconditioning. De afwerkingen zijn van uitstekende kwaliteit met bijzondere aandacht voor detail en voldoen aan de hoogste bouwnormen.
Finestrat is een kustplaats aan de Costa Blanca Noord, vlakbij Benidorm en ongeveer 50 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven. Het is gelegen op de heuvel van Puig Campana en biedt een prachtig uitzicht op de bergen, de kust en de Middellandse Zee.
Benidorm, het toeristische mekka van de Costa Blanca Noord, een levendige stad die bekend staat om zijn entertainment, winkels en zijn brede selectie van internationale restaurants, ligt op 10 minuten rijden. De prachtige zandstranden liggen op 5 km afstand.

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:. 2
Finestrat
Referentie:M/06177
Vraagprijs:€ 299.900
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bewoonbare opp.:86 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:62 m²
Parking:Ja

Comfort

Zwembad:Ja

Vergelijkbare panden

Aan de hand van je zoekprofiel vonden wij overige panden die je mogelijk ook kunnen interesseren:

Finestrat . 2

€ 299 900


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Finestrat . 2

€ 299 900

Finestrat . 2

€ 299 900

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: