Over deze woning

Als u een comfortabele moderne villa wilt kopen in een natuurlijke omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen en de zee, zoek dan niet verder, u heeft het gevonden! Wij bieden u een nieuwe hoge kwaliteit huis ontwikkeling minder dan 20 minuten van de gewilde stranden van Benidorm en Albir.

Elk huis beschikt over 250 m2 bebouwd, met 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een suite is met een eigen badkamer en kleedkamer. Alle kamers hebben toegang tot een buitenterras. De percelen zijn vanaf 400 m2, inclusief 30 m2 zwembad en een gemakkelijk te onderhouden tuin.

De villa geeft u een algemeen gevoel van comfort en luxe, dankzij het slimme hedendaagse architectonische ontwerp en de uitstekende afwerking. De woonkamer met eethoek en open keuken heeft grote panoramische ramen die zorgen voor extra ruimte volume en helderheid. Het woongedeelte heeft een gemakkelijke toegang tot het hoofdterras, waar u kunt ontspannen naast het prachtige zwembad. Op de begane grond vindt u een afgewerkte ruimte van 100 m2 die u kunt inrichten volgens uw individuele smaakwensen. Hier kunt u een fitnessruimte maken, een thuisbioscoop, of meer slaapkamers toevoegen. Een uitstekende investering aangezien de huizen verkocht worden vanaf slechts 395.000 euro! Bel ons voor een bezichtiging!

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:Carrera 220
La Nucia
Referentie:M/06413
Vraagprijs:€ 460.000
Type:Woning
Perceeloppervlakte:304 m²
Bebouwde opp.:264 m²
Bewoonbare opp.:213 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Airco:Ja
Zwembad:Ja
Videofoon:Ja
La Nucia Carrera 220

€ 460 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
La Nucia Carrera 220

€ 460 000

La Nucia Carrera 220

€ 460 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: