Alle realisaties

Renovatie van goedgelegen woning met duurzame materialen te Dadizele.

In het hart van Dadizele onderging dit huis met een charmante voorgevel een indrukwekkende transformatie. Deze totaalrenovatie omvat niet alleen het herstel van de klassieke uitstraling aan de buitenkant, maar ook een volledige moderne herinrichting van het interieur.

Bij het betreden van de woning worden bezoekers begroet door een ruime leefruimte die naadloos overgaat in een open keuken. Deze indeling creëert een uitnodigende atmosfeer waar gasten gemakkelijk kunnen samenkomen terwijl de keukenprins(es) heerlijke gerechten bereidt. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de onderhoudsvriendelijke tuin, waardoor de natuurlijk licht naar binnen wordt gebracht.

De woning beschikt over drie prachtig ingerichte slaapkamers, elk met een unieke stijl die aansluit bij de smaak van de bewoners. Of het nu gaat om een knusse en moderne of een eerder zachte inrichting, elke slaapkamer zorgt voor een thuiskomgevoel.

Met oog voor detail en vakmanschap wordt deze totaalrenovatie uitgevoerd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid. Het resultaat is een eigentijdse en stijlvolle woning die perfect past bij het moderne leven, terwijl de charmante uitstraling van de voorgevel de historische charme van Dadizele behoudt.