Alle realisaties

Perfect gelegen toprenovatie in Heule!

In Heule, een aangename deelgemeente van Kortrijk waar tal van evenementen plaatsvinden, heeft een opvallende totaalrenovatie plaatsgevonden. Deze renovatie betrof een woning die aanvankelijk met verloederde ruimtes kampte, wat resulteerde in een slechte marktpositie. Echter, dankzij het innovatieve concept van Mrenovatie werd al snel duidelijk dat deze woning, mits een grondige aanpak, zijn potentieel kon waarmaken en transformeren tot een waar juweeltje. Met de uitgevoerde werken groeide de woning uit tot een absolute topper, waarbij vooral de keuken en de badkamer een spectaculaire transformatie ondergingen.

De keuken werd volledig gemoderniseerd en kreeg een strakke inrichting. Een lichtkoepel werd geïnstalleerd om natuurlijk licht naar binnen te laten stromen, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstond. Een eiland werd toegevoegd, dat niet alleen als kookeiland fungeert, maar tevens als eettafel dient, waardoor een gezellige en praktische ruimte ontstaat die ideaal is voor zowel koken als dineren.

De badkamer, die voorheen in zeer slechte staat verkeerde, onderging eveneens een indrukwekkende metamorfose. Voorzien van een nieuwe douche, toilet en een wastafel met een authentieke houten tafel, straalt deze ruimte nu een eigentijdse en rustieke charme uit. De integratie van houten elementen in de gehele woning zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling, waardoor een gezellig thuisgevoel wordt gecreëerd.

De slaapkamers werden omgetoverd tot aangename en comfortabele ruimtes om heerlijk te ontspannen na een drukke dag. Vooral de kamer op de zolderverdieping springt in het oog. Deze leefruimte werd volledig opengetrokken om een vierde slaapkamer te creëren, maar biedt ook de mogelijkheid om te dienen als 'mancave' of hobbykamer, waardoor de ruimte flexibel kan worden ingedeeld naar de wensen van de bewoners.

In de tuin werd een terras aangelegd waar u kan genieten van een stralend zonnetje. De verdere indeling van de tuin is aan de nieuwe eigenaars. Zij kunnen deze inrichten naar hun eigen smaak. Mogelijkheden zijn er alleszins! 

Ontdek hieronder de foto's van de renovatie!