Alle realisaties
Totaalrenovatie met als resultaat een hedendaagse woonst met moderne look!

In het hart van hde stad Kortrijk ondergaat een charmante woning een indrukwekkende gedaanteverandering. Gelegen op een strategische locatie, biedt deze woning met drie slaapkamers een oase van rust te midden van de levendige stad.

De renovatie van deze woning is niet zomaar een oppervlakkige opfrisbeurt; het is een grondige transformatie die de woning omtovert tot een hedendaags juweel. Bij het betreden van de woning wordt men begroet door een lichtrijke en ruime living, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht dat de ruimte doordringt. De perfecte setting voor gezellige familiemomenten en ontspannen avonden na een drukke dag.

De praktische keuken is een ware blikvanger met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking. Voorzien van moderne apparatuur en voldoende werkruimte, nodigt deze keuken uit tot culinaire hoogstandjes.

Een van de hoogtepunten van deze renovatie is ongetwijfeld de onderhoudsvriendelijke en omheinde tuin. Een veilige speelplaats voor kinderen en huisdieren, waar jonge gezinnen kunnen genieten van de buitenlucht en het groen, zonder zich zorgen te maken over het onderhoud wat toch echt wel een tijdsbesparing is. 

De moderne look van de totaalrenovatie straalt in elke hoek van de woning. Strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp creëren een sfeer van luxe en comfort. 

Bekijk zeker de onderstaande foto's om het eindresultaat te bewonderen!