Alle realisaties

Modern wonen in het centrum van Kortrijk!

In het hartje van Kortrijk heeft een totaalrenovatie plaatsgevonden die de charme van deze historische stad nieuw leven heeft ingeblazen. Gelegen in een omgeving omringd door de rustgevende wateren van de Leie, onderging een voorheen verouderd huis een ware transformatie tot een modern juweeltje.

De oorspronkelijke indeling van de woning, met zijn drie verouderde slaapkamers, een gedateerde badkamer die niet meer voldeed aan de hedendaagse normen, en een keuken die ontbrak aan uitstraling, werd volledig herzien en opnieuw vormgegeven. De renovatie richtte zich op het creëren van een ruimere, lichtere en meer functionele leefomgeving die perfect aansluit bij de behoeften van het moderne leven.

Een van de meest opvallende transformaties vond plaats op de zolderverdieping, waar een ongebruikte ruimte werd omgetoverd tot een ware eyecatcher. Deze ruimte, nu omgevormd tot een multifunctionele kamer of slaapkamer, straalt een sfeer van sereniteit en elegantie uit, waardoor het de perfecte toevluchtsoord is voor ontspanning en inspiratie.

De leefruimte en keuken werden samengevoegd tot één naadloos geheel, waardoor een open en uitnodigende ruimte ontstond die perfect is voor zowel gezellig samenzijn als het ontvangen van gasten. Beide ruimtes werden volledig opgewaardeerd met hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen, waardoor een stijlvolle en functionele omgeving werd gecreëerd die het middelpunt van het huis vormt.

De badkamer onderging een volledige transformatie en voldoet nu volledig aan de wensen van vandaag de dag. Met een dubbele moderne wastafel en een ruime douche biedt deze badkamer een oase van luxe en comfort waar men zich kan terugtrekken en ontspannen na een drukke dag.

Niet alleen het interieur, maar ook de buitenruimte werd grondig aangepakt tijdens de renovatie. De grote, zonnige terras biedt de ideale setting voor ontspannen buitenactiviteiten en gezellige barbecues. Een klein maar gezellig grashoekje, volledig afgeschermd voor privacy, voegt een vleugje groen toe aan de buitenruimte en nodigt uit tot ontspanning en genot van het buitenleven.