Alle realisaties
Terug een hippe transformatie van ' m renovatie ' te Kuurne !

Een uniek loftappartement met meer dan 170m2 woonplezier + terras + zeer ruime garage  en daarbovenop EPC B  !

Met zijn moderne uitstraling is dit uitzonderlijk ruim loftappartement een ware eye-catcher, de zwarte houtelementen geven de facade een sterk karakter.

Op het verdiep vinden we de uitzonderlijke grote leeftruimte waar we van veel licht mogen genieten, de prachtige ingebouwde gashaard geeft die gezellige warmte en een leuke touch aan het geheel.
Verder is er aansluitend het ruime terras die dan ook nog veel zon krijgt dus extra genieten !

De keuken is voorzien van een granietblad en kijkt over het geheel en voorzien van alle comfort en veel opbergruimte.
Via een dubbele deur komen we in de hall met ruime berging en twee slaapkamers waarvan we het geluk hebben dat er reeds een ingemaakte dressing is voorzien !


 

Het Aankoopproces van een Gerenoveerd of Opgeknapt Huis

Het vinden van het perfecte gerenoveerde of opgeknapte huis kan een spannende reis zijn. Bij M Vastgoed begrijpen we dit proces als geen ander en bieden we een uitgebreid aanbod van prachtig gerenoveerde panden en huizen. Maar hoe verloopt het aankoopproces?

  1. Zoekopdracht: Het begint met het bepalen van je wensen. Wil je een volledig gerenoveerd pand of ben je bereid om zelf nog wat op te knappen? Bekijk ons ruime aanbod en ontdek de mogelijkheden.

  2. Bezichtigingen: Plan bezichtigingen om de panden van dichtbij te bekijken. Onze experts leiden je graag rond en beantwoorden al je vragen.

  3. Onderhandelingen: Als je het perfecte huis hebt gevonden, beginnen we met de onderhandelingen om de beste deal voor jou te krijgen.

  4. Aankoop: Na overeenstemming stellen we alle documenten op en begeleiden we je door het aankoopproces.

  5. Gratis Schatting: Wil je weten wat je huidige woning waard is? Wij bieden een gratis schattingsservice. Gebruik onze online schattingstool voor een snelle waardebepaling.

  6. Verhuisplanning: We kunnen je ook helpen bij het plannen van je verhuizing, zodat alles soepel verloopt.

Bij M Vastgoed maken we het kopen van een gerenoveerd of opgeknapt huis een naadloze ervaring. Ontdek ons aanbod en profiteer van onze gratis schattingsdienst voor je huidige woning via onze vastgoedmakelaars in de regio van Kuurne.