Alle realisaties

In het hart van Kuurne schittert een prachtig gerenoveerd huis dat de perfecte combinatie biedt van modern comfort en tijdloze elegantie. Met twee sfeervolle slaapkamers, een uitnodigend stadstuintje en een keuken waar je met plezier in zult koken, is dit huis een echte parel.

Bij het betreden van dit huis word je meteen omarmd door een gevoel van warmte en welkom. De prachtige open keuken, het kloppende hart van de woning, nodigt uit tot culinaire avonturen. Met een stijlvolle afwerking en een slim ontworpen indeling, is deze keuken meer dan alleen een plek om te koken; het is een ruimte waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld.

De gezelligheid strekt zich uit tot de woonkamer, waar grote ramen het natuurlijke licht binnenlaten en een uitnodigende sfeer creëren voor ontspanning en samenzijn. Hier kunt u genieten van rustige avonden bij de open haard of gezellige diners met vrienden en familie.

Een van de meest charmante kenmerken van dit huis is de authentieke trap. Met zijn karakteristieke details en tijdloze uitstraling voegt deze trap een vleugje historische pracht toe aan de moderne renovatie.

De twee slaapkamers van het huis bieden elk een oase van rust en comfort, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Met voldoende ruimte en smaakvolle afwerkingen creëren ze een serene ambiance waarin u heerlijk kunt wegdromen. De houten balken, verwerkt in de kamers, zorgen ervoor dat het authentieke element terugkomt.

Door de ingrijpende renovatie kunnen de nieuwe eigenaars genieten van een energiezuinige woning, stijlvol ingericht maar toch met authentieke elementen. 

Last but not least is er het gezellige stadstuintje, een groen toevluchtsoord. Hier kunt u genieten van rustige ochtenden met een kopje koffie, ontspannen middagen met een goed boek of gezellige avonden onder de sterrenhemel.