Alle realisaties

Renovatie van een villa in Wevelgem

Welkom in deze prachtig gerenoveerde villa, gelegen in het hart van Wevelgem. Deze woning met vier slaapkamers straalt luxe uit dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpelementen. Met een focus op comfort en stijl is dit huis getransformeerd tot een oase van elegantie en gezelligheid.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer. De gezellige keuken, het kloppende hart van het huis, is voorzien van state-of-the-art toestellen en hoogwaardige afwerkingen. Hier kunt u genieten van heerlijke maaltijden terwijl u de culinaire hoogstandjes bereidt. De keuken biedt tevens voldoende ruimte om samen te komen met vrienden en familie.

De luxueuze badkamer is een ware oase van ontspanning. Met een ruime inloopdouche, een vrijstaand bad en elegant sanitair, biedt deze badkamer alles wat u nodig heeft om tot rust te komen na een lange dag. De gebruikte materialen stralen kwaliteit uit en creëren een gevoel van luxe en comfort.

Het huis beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De kamers zijn voorzien voldoende opbergruimte, zodat u zich meteen thuis voelt. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

Buiten kunt u genieten van een volledig omheinde tuin met een zonneterras. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Of u nu wilt zonnebaden op het terras of wilt genieten van een gezellige barbecue met vrienden, deze tuin biedt alle ruimte en privacy die u nodig heeft.

Kortom, deze renovatie heeft dit huis in Wevelgem omgetoverd tot een waar juweeltje. Met zijn kwalitatieve materialen, luxueuze badkamer, gezellige keuken en prachtige tuin, biedt deze woning alles wat u zoekt in een modern en comfortabel thuis