Alle realisaties

Welkom bij ons nieuwste renovatieproject :

Een elegant antwoord op jouw zoektocht naar een "gerenoveerd huis te koop". Deze eigentijdse gelijkvloerse woning heeft alles in zich om te voldoen aan de eisen van moderne huizenzoekers die verlangen naar een "moderne woning". Met maar liefst 3 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers, biedt deze woning het comfort en de ruimte die gezocht wordt in "gerenoveerde bungalows".

Bij binnenkomst via de voordeur betreed je een stijlvolle hal. Aan de rechterkant van deze hal bevindt zich een smaakvolle badkamer met een verkwikkende inloopdouche, hedendaags toilet, en een verfijnde wastafel. Voor degenen die op zoek zijn naar "gerenoveerde huizen met moderne badkamers", vormt deze woning een ideale keuze.

De voorkant van het huis herbergt een ruime slaapkamer die ook kan fungeren als een rustige thuiskantoorruimte, waarmee het voldoet aan de behoeften van zoekers naar "gerenoveerde huizen met kantoorruimte".

Een imposante stalen glazen deur leidt je naar de open en lichte leefruimte, waar de moderne keuken, met overvloedige opbergruimte, uitblinkt met een royale kookplaat. Vanuit deze keuken kijk je uit op een royaal terras, wat deze woning aantrekkelijk maakt voor zoekers naar "gerenoveerde huizen met een buitenruimte".

Direct naast de keuken bevindt zich een bijzonder ruime berging, perfect geschikt voor het opstellen van was- en droogmachines en extra apparatuur. Daarnaast hebben we voorzien in een handig zoldergedeelte voor opslagbehoeften.

Deze woning ligt in een rustige woonwijk met beperkt doorgaand verkeer, en biedt voldoende parkeermogelijkheden, zowel aan de voorzijde van de woning als op de oprit. Voor extra bescherming van voertuigen kan zelfs nog een ruime carport worden toegevoegd, wat een pluspunt is voor diegenen die zoeken naar "gerenoveerde woningen met carport".

Kortom, met dit M Renovatie-project hebben we jouw zoektocht naar een "gerenoveerd huis te koop" omgezet in werkelijkheid. Welkom in jouw ideale "moderne woning".

Ook op zoek naar een gerenoveerde woning om te kopen ? Dan ben je Vast Benieuwd naar de Waarde van Je Huis ? Ontdek het met Onze Gratis Online Schattingstool !

Bij ons kantoor gaan we verder dan alleen renovaties. We begrijpen dat het essentieel is om te weten wat je huidige woning waard is wanneer je overweegt een volgende stap te zetten. Daarom bieden we een uitgebreide en nauwkeurige woningtaxatie aan.

  1. Schattingsverslag in regio Wevelgem.

Onze expertise in de regio Gullegem stelt ons in staat om de waarde van jouw huis precies vast te stellen. Ontdek de actuele marktwaarde van je woning.

  1. Gratis  Schatting van je Woning.

Wil je graag weten hoeveel je huis waard is? Maak gebruik van onze kosteloze service om snel en moeiteloos de waarde van je woning te achterhalen.

  1. Gratis Online Schattingstool

Onze vastgoedtaxateurs zijn zeer ervaren en betrouwbaar. We beschikken over de kennis en hulpmiddelen om je te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen over je vastgoed. Je kan ook zelf eens nagaan hoeveel je huis waard is met onze Online Schattingstool waarbij je een Schattingsverslag kan verkrijgen.

Of je nu van plan bent je huis te verkopen, te renoveren, of gewoon nieuwsgierig bent naar de huidige waarde, ons team staat klaar om je te ondersteunen. Neem contact op met mRenovatie en mVastgoed voor je gratis woningtaxatie en ontdek wat jouw vastgoed waard is. We zijn er om jouw vastgoeddromen werkelijkheid te laten worden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.