Over deze woning

Dit project is een nieuwe fase van een zeer succesvol nieuwbouwproject, rustig gelegen in Vistabella Golf aan Orihuela Costa. Het project biedt moderne bungalow-appartementen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers en mooie zonnige terrassen.
Je hebt keuze tussen begane grond appartementen met een privétuin, of penthouses op de eerste verdieping met een privésolarium dat 360° open zicht biedt.
De indeling van de woningen is gebaseerd op een open concept, met een keuken geïntegreerd in de eet-/ woonkamer. Hierdoor is de kamer ruimtelijk opgezet en wordt er gebruik gemaakt van veel natuurlijk licht. Via de kamerhoge schuifdeuren komt de woonkamer uit op het buitenterras.
De appartementen worden gebouwd volgens de hoogste bouwnormen, met een grote aandacht voor een luxueuze afwerking, akoestisch en thermisch isolatiecomfort, alsook een verhoogde veiligheid dankzij de zware veiligheidsdeuren die de toegang tot de appartementen verlenen.
De residentie heeft ruime gemeenschappelijke ontspanningszones en een groot zwembad. Een ondergrondse parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.
Deze appartementen bevinden zich een 15-tal kilometer landinwaarts in Costa Blanca Zuid, waar een nieuw golfterrein tot ontplooiing is gekomen, uitgerust met tal van sportfaciliteiten, bars en restaurants. Rondom de golfterreinen overheerst natuur en velden waar citrusvruchten gekweekt worden. Een prachtige omgeving, weg van de drukte van de badsteden, maar toch op slechts 15 minuten rijden van de kust en de uitgestrekte zandstranden.
Deze locatie heeft goede wegverbindingen, het bekende grote winkelcentrum La Zenia bevindt zich op slechts 15 minuten rijden, de internationale luchthaven van Alicante is bereikbaar in 35 minuten.

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:. 1
Orihuela Costa
Referentie:M/06179
Vraagprijs:€ 179.900
Type:Penthouse
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bewoonbare opp.:66 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:64 m²
Parking:Ja

Comfort

Zwembad:Ja
Orihuela Costa . 1

€ 179 900


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Orihuela Costa . 1

€ 179 900

Orihuela Costa . 1

€ 179 900

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: