Over deze woning

Dit project is een nieuwe release van exclusieve luxeappartementen in de Limonero-gemeenschap in het prestigieuze Las Colinas Golf Resort. Deze appartementen zijn een nieuw type, een mix tussen een appartement en een villa, met een combinatie van moderne en traditionele mediterrane architectuur. Alle appartementen beschikken over grote brede terrassen met schuifdeuren die het binnenleven met het buitenleven verbinden om zo de mediterrane woonstijl in huis te brengen. De terrassen kijken uit over de omliggende natuurlijke groene omgeving.

Het ultramoderne appartementsgebouw met vier verdiepingen bevat slechts 15 luxueuze woningen waaronder 11 appartementen met 3 slaapkamers, 3 en-suite badkamers en één toilet, en 4 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen op de begane grond en op de bovenste verdieping hebben een privézwembad. De appartementen op de middelste verdieping zijn voorzien van pre-installatie voor een jacuzzi. Alle appartementen hebben toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, de fitnessruimte en de ondergrondse garage.

Deze prachtige woningen zijn afgewerkt aan een hoge standaard en zijn gebouwd met kwaliteitsvolle en energiebesparende materialen. De appartementen zijn voorzien van: vloerverwarming; een complete keuken met toestellen en compleet ingerichte badkamers; aero-thermische boiler; moderne airconditioning via kanalen; geautomatiseerd home system; ingebouwde designkledingkasten in de slaapkamers en twee parkeerplaatsen.

Las Colinas Golf Resort is een milieuvriendelijke ontwikkeling aan Orihuela Costa, in het zuidelijke deel van Costa Blanca, met een lage woonintensiteit die met de natuurlijke omgeving samengaat en het milieu respecteert. Las Colinas ligt in de heuvels en is omgeven door een natuurreservaat met mediterrane bossen en fruitboomgaarden. Het resort is geheel afgesloten en beveiligd, inclusief camerabeveiliging.

Binnen het Resort is er een grote keuze tussen sport- en ontspanningsfaciliteiten zoals tennis, padel, fitness, massage, golf, zwembaden, wand- en fietsrouten, restaurants en nog veel meer. De golfbaan zelf is plezierig voor alle niveaus en leeftijden.
Op slechts een klein eindje rijden vind je de privé Beach Club van Las Colinas Golf & Country Club gelegen bij het strand van La Glea in Campoamor.

Een geweldige exclusieve plek waar het heerlijk wonen en genieten is onder de Spaanse zon!

M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Adres:. 1
Orihuela Costa
Referentie:M/06238
Vraagprijs:€ 475.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bewoonbare opp.:101 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
Parking:Ja

Comfort

Lift:Ja
Zwembad:Ja
Orihuela Costa . 1

€ 475 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Orihuela Costa . 1

€ 475 000

Orihuela Costa . 1

€ 475 000

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: