Over dit nieuwbouwproject

De residentie van de Marabú Lagune in Ciudad Quesada (Rojales), biedt de perfecte huizen die luxe, rust en comfort uitstralen.

Deze urbanisatie bestaat uit 17 maisonnettes met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ze omvatten airconditioning, elektrische rolluiken, ingerichte keuken, video-intercom, kunstgras, ingebouwde kasten, glasvezel en internet installatie in de woonkamer en slaapkamers.
Begane grond maisonnettes met eigen tuin en bovenste verdieping maisonnettes met solarium in een residentieel complex met gemeenschappelijk zwembad en parkeerplaatsen.
Als u op zoek bent naar een exclusieve en hoogwaardige woonruimte, dan is dit uw grote kans. In de omgeving van deze stad kunt u genieten van de stranden van Guardamar of Torrevieja zoals Les Ortigues Beach, El Moncayo Beach of La Mata Beach.
Op een paar meter van de urbanisatie zijn er restaurants en supermarkten voor eventuele noodzaak.

Aan de andere kant kunt u ook in contact komen met de natuur met het natuurpark van de Laguna de La Mata of sporten beoefenen in de 4 golfbanen, manege, tennisbanen, enz.
Gemakkelijke toegang tot de luchthavens, slechts 40 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante en 50 minuten van Corvera Murcia airport.

Contacteer ons voor meer info

Neem contact op

Maak afspraak Plan je bezoek
M VASTGOED - HEULE
Kevin Vandamme

Algemeen

Residentie: Marabu Lagoon
Referentie: Marabu
Adres: Qeusada 1 Alicante
Reeds verkocht: 36 %
Units: 17
Minimum woonoppervlakte: 142 m²
Maximum woonoppervlakte: 153 m²

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Type

Alicante Qeusada 1

Prijs vanaf € 195 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Alicante Qeusada 1

Prijs vanaf € 195 000

Alicante Qeusada 1

Prijs vanaf € 195 000