Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf je in

Over dit nieuwbouwproject

- Een parel in Kortrijk -
Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, wordt langs de Damkaai ter hoogte van de winkel Meyhui
het stijlvolle en inspirerende residentieel project het Meerlenhof verwezenlijkt.

- Uniek gelegen -
Op deze uitzonderlijke locatie langs de Leie komen er 5 stadswoningen en 19 appartementen. Met respect voor het verleden en met een visie op een duurzame toekomst wordt er langs het water een unieke woonplaats gecreëerd met een weelderige tuin.

- Hedendaags wonen met respect voor het verleden -
In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met tuin en met zicht op het rijkelijk groen van het private binnengebied. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.

- De appartementen -
Langs de Leie en met zicht op de tuin bevinden zich de ‘Leie-appartementen’, hier situeren zich 13 exceptionele appartementen in een nieuw gebouw met een harmonieuze architectuur. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan materialen, textuur en kleur die ervoor zorgen dat het gebouw een tijdeloze elegantie heeft. In de tuin bevinden zich de ‘Park-appartementen’. Een bestaand gebouw wordt omgevormd tot een kleinschalige residentie met 6 appartementen met dezelfde kwalitatieve architectuur die een eenheid vormt met de andere gebouwen.

- De Tuin -
De tuin, die er sinds oudsher is en waarnaar verwezen werd als de meerlenhof, wordt in eer hersteld en wordt een oase van rust. Met hedendaagse accenten en invulling wordt het een verborgen parel, uniek voor wonen in een stad.
In het Meerlenhof zijn duurzaamheid en respect voor het milieu en de omgeving geen loze begrippen. Er wordt resoluut gekozen voor geothermie als bron om de woningen en appartementen te verwarmen en passief te koelen via vloerverwarming.

Bekijk de project site: https://meerlenhof.be/nl

Algemeen

Residentie: Project Het Meerlenhof - Leiewoningen
Referentie: W-Meerlenhof
Adres: Kortrijk
Reeds verkocht: 100 %
Units: 24

Wettelijke gegevens

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Type Ref. Opp. Prijs
Geen resultaten
Kortrijk Damkaai 13 AD

verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld
Kortrijk Damkaai 13 AD

verkocht

Kortrijk Damkaai 13 AD

verkocht