Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf je in

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een prachtig appartement met veel ruimte en een perfecte ligging? Dan is dit appartement aan het Kerkplein in Rumbeke echt iets voor jou! Met maar liefst 158 vierkante meter aan oppervlakte en drie slaapkamers is dit een ideale woning voor gezinnen of wie op zoek is naar veel leefruimte.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het gebouw en is bereikbaar via de lift. Bij het betreden van de ruime woonkamer zal je meteen de gezellige sfeer opmerken, mede dankzij de open haard in de zithoek. Het grote raam in de leefruimte biedt een aangenaam zicht op het terras en de omgeving, waardoor je kan genieten van veel natuurlijk licht.

De vernieuwde keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. Er zijn ook twee aparte bergingen aanwezig, wat zorgt voor extra opbergruimte en comfort.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of voor wie graag gasten ontvangt. De vernieuwde badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche.

De locatie van dit appartement is absoluut top! Gelegen aan het Kerkplein in Rumbeke, ben je omringd door alle winkels, restaurants en voorzieningen die je nodig hebt voor het dagelijkse leven. Bovendien is er voldoende parkeermogelijkheid in de buurt, wat het gemakkelijk maakt voor zowel bewoners als bezoekers.

Kortom, dit appartement is tot in de puntjes afgewerkt en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en ruim wonen. Mis deze unieke kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wees er snel bij, want dit appartement aan het Kerkplein in Rumbeke zal snel verkocht zijn! We organiseren een bezoekdag op 22 april:
Doe een bod vanaf €200.000 met een richtprijs van €230.000 (mits akkoord eigenaar).

Contacteer rechtstreeks makelaar Preben via 0470 52 36 63 voor meer info of een bezoek!

Algemeen

Adres:Kerkplein 27/31
Rumbeke
Referentie:M/06332
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bewoonbare opp.:158 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:3

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:1 m²
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

Kadastrale benaming:APPARTEMENT
Kadastrale Nummers:0428 E P0006
EPC Certificaat Nr.:20210707-0002439135-RES-1
EPC Index:225,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:C
EPC Opmaakdatum:7/07/2021
EPC Geldig tot:7/07/2031
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht veld

Verkocht

Verkocht

Maak een reservatie voor dit pand

Dit bezoekmoment is helaas volzet!
Dien hieronder alsnog uw aanvraag in voor een alternatief bezoekmoment: