Terug naar overzicht

Investeren in vastgoed: een verstandige keuze!

21 januari 2021

Vastgoed zorgt voor stabiele winst

Rekening houdend met de inflatie kunnen stellen we vast dat de waarde van onroerend goed de voorbije decennia ongeveer 3% steeg. Investeren in vastgoed zorgt dus niet voor een gigantisch rendement, maar zorgt wel voor een stabiele winst waar elke spaarder tegenwoordig alleen maar kan van dromen. En dan hebben we het natuurlijk enkel over de waarde ervan, los van de huurinkomsten die u kan genereren.

Steeds meer voor iedereen weggelegd.

In onze samenleving zijn er steeds meer singles. Deze verkiezen natuurlijk een kleine woning of appartement boven een chique villa. Er is dus een grotere vraag naar kleine instapklare woningen op de huur- & koopmarkt. Dit kan ook voor investeerders met een beperkter budget interessant is.

Ideaal moment om te starten.

Experts verwachten de komende jaren geen daling van de woningprijzen. Ook de rentevoet voor hypothecaire leningen staat vandaag heel erg laag, je kan dus makkelijker een lening krijgen om mee te investeren.

Renovatiepand als investering

Een renovatie pand op het oog als investering om terug te verkopen of te verhuren? Weet je niet waar te starten? Wij helpen je graag op weg bij de keuze van een investeringspand alsook met de benodigde renovatie ervan met het oog op uw budget & rendement.

Wij bezoeken graag samen met u enkele gerealiseerde projecten die hier perfect op aansluiten, stellen samen een renovatieplan op, zoeken uit op welke premies u recht hebt, enz. Meer zekerheid kan je niet wensen.
Wil u graag advies over investerings-, vastgoed of renovatiebegeleiding?
Maak een afspraak.

Gerelateerde artikelen