Terug naar overzicht

Snel een woning gevonden en gerenoveerd naar mijn smaak en binnen mijn budget dankzij m.renovatie

19 januari 2021

Alle beetjes helpen...

Lisa Dejonghe: "Ik kende m.renovatie reeds van een vorig project in de buurt. Deze woning werd volledig gerenoveerd te koop aangeboden maar dat was voor mij financieel te hoog gegrepen. Ik bleef dus uitkijken naar een huis waar ik tijdens de renovatie samen met mijn familie de handen uit de mouwen kon steken om de kostprijs wat te drukken.”

Overtuigd door de m.renovatie begeleiding

Op een dag wekte een andere woning van m.renovatie mijn aandacht. Hier moesten de renovatiewerken nog gestart worden. Op die manier had ik meer controle over wat er moest gebeuren. m.renovatiecoach Tommy Lievens kon me een betaalbaar renovatieplan voorleggen, waarbij ik nog alle inspraak had op vlak van materiaalkeuze en afwerking. Ik mocht zelfs mijn familie inschakelen om een deel van de klussen uit te voeren.
M VASTGOED - HEULE
M VASTGOED - HEULE

Snel beklonken

De aanpak van m.renovatie heeft me helemaal gecharmeerd en ook de vraagprijs voor de woning zat goed. Het duurde dan ook niet lang voor ik met de verkopers een akkoord kon bereiken. Nadien bezocht ik samen met hun diverse showrooms om toestellen, materialen en technieken te kiezen, helemaal naar mijn zin en beschikbaar budget. Intussen is het hele renovatie traject achter de rug en geniet ik al volop van mijn nieuwe thuis. Met dank aan de m.renovatiecoach en het hele m.renovatie-team!
M VASTGOED - HEULE

Gerelateerde artikelen