Terug naar overzicht

Open Wervendag op De Stip Harelbeke

9 mei 2022

Open wervendag

Met trots nodigen we iedereen uit op zondag 15 mei in café De Stadion tegenover de werf van project De Stip in Harelbeke. U bent welkom tussen 11u en 15u.

We zullen u zondag begeleiden naar de werf en de nodige uitleg geven. 
Om 11u bent u welkom voor een hapje en drankje. (gelieve hiervoor in te schrijven via wilfried@mvastgoed.be)


Het klimaatneutrale bedrijventerrein, De Stip is in volle opbouw. De wegenis is zo goed als af en aannemer Morti kan bijna beginnen aan gebouw 5. Dit eerste gebouw, bestaande uit 5 loodsen en een unit huisnijverheid zal al tegen eind dit jaar al opgeleverd worden.

Wenst u meer te weten te komen over dit mooie project met loodsen en huisnijverheid:

M VASTGOED - HEULE
Website: De Stip

In volle opbouw

Wegenis en grondwerken bijna voltooid en 3 extra verkopen in Harelbeke De Stip.
Alweer 3 verkopen, met deze nieuwe verkopen is gebouw 5 op 1 na volledig is uitverkocht en is de aparte loods in gebouw 4 ook de deur uit. De oplevering van gebouw 5 is op vandaag voorzien voor het einde van dit jaar.

M VASTGOED - HEULE
Verder zitten de werken op schema. Nutsleidingen, rioleringswerken en funderingen voor brandweg en fietsostrade zijn voltooid. De meeste grondwerken zijn van de baan en na de paasvakantie wordt beton gegoten (met dank aan de samenwerking met De Stadsbader). Wie nog op zoek is naar een loods, wacht best niet te lang. Zoals geweten, staat de markt onder druk door prijzen en levering van materiaal. 
M VASTGOED - HEULE
De Stip Harelbeke
M VASTGOED - HEULE

Gerelateerde artikelen