Terug naar overzicht

Spaanse droom na corona?

19 juli 2021

Spaanse droom na corona? 3 dingen die je nog niet wist!

Spaans vastgoed aankopen was nog nooit zo interessant.
Op dit moment zijn er nog nooit zoveel aankopen door Belgen geweest. Door de pandemie zijn we als mensen beginnen beseffen dat er meer is dan alleen maar werken, nog nooit zoveel Belgen nemen de stap vroeger dan tevoren om hun plekje in de zon te bemachtigen, daar kunnen we genieten van onze welverdiende vakantie doorheen het hele jaar. Het gunstig microklimaat en de levenskwaliteit aan schappelijke prijzen zijn een pluspunt.
M Vastgoed is aan het begin van de zomer gestart met het M Casa concept, aankoopbegeleiding met focus op Spanje, ondertussen hebben 6 koppels de stap gezet om een eigendom aan te kopen in Spanje via onze begeleiding.
Roseline & Renato verkochten bijvoorbeeld onlangs hun woning in België met M vastgoed en kochten hun woning in Spanje - Costa Blanca via de begeleiding van M Casa en onze vaste partner in Spanje.

"Vandaag hadden we onze eerste rondleiding met Chantal, na 1 woning te bezichtigen zat het er al meteen BOENK op! Al onze wensen die we in gedachten hadden, werden volledig waar gemaakt. We waren direct op ons gemak, en hoeven ons over niets meer zorgen te maken. Alles word geregeld! Bedankt voor alles, alles was TOP! Roseline & Renato"
 

Opgelet. In Spanje mag iedereen verkopen.

Dit brengt het risico mee dat je met een niet-erkende makelaar een aankoop doet die niet juist verloopt. M Casa staat met haar partner garant voor de aankoop zonder zorgen. Chantal Caby is een rasechte Vlaming en woont nu zelf permanent in het prachtige Moraira die gelegen is in het noorden van de Costa Blanca. Ze is dus steeds in de buurt en haar grootste zorg is jullie aankoop.  

Het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement zonder zorgen hangt ook sterk af van de bouwpromotor.

Sommige werken niet met de juiste vergunningen en kan kwaliteit niet aan de eisen voldoen. Wij maakten voor jullie een selectie van projecten waar we weten dat er kwalitatief en met de juiste vergunningen gebouwd wordt. Hierdoor zijn we zeker dat er na de aankoop geen zorgen zijn.
Droom je dus al een tijdje van een eigen stek in Spanje? Ben je op zoek naar een appartement, een finca, een villa met zeezicht,…?  Maar je denkt: "Hoe begin ik eraan? Hoe verloopt de procedure in Spanje? Is het allemaal legaal en veilig?"
Maak een vrijblijvende afspraak, we geven je graag meer uitleg over alles wat je moet weten om je zoektocht zo zorgeloos en aangenaam mogelijk te maken.
M VASTGOED - HEULE

Gerelateerde artikelen